Available Filters
Olej rycynowy kosmetyczny nierafinowany 100ml
Olej rycynowy kosmetyczny nierafinowany 100ml

13,00

13,00

Olej rycynowy kosmetyczny nierafinowany 100ml

13,00

Surowy, gęsty, tłoczony na zimno, nierafinowany olej o dobrym powinowactwie do komórek skóry. Delikatny nawet dla najbardziej popękanej i suchej skóry.

Olej rycynowy kosmetyczny nierafinowany 100ml

Surowy, gęsty, tłoczony na zimno, nierafinowany olej o dobrym powinowactwie do komórek skóry. Delikatny nawet dla najbardziej popękanej i suchej skóry.

 

Sposób użycia:

Skóra: kilka kropli rozetrzeć w dłoniach, wmasować w skórę twarzy lub ciała

Włosy: dwie łyżki oleju nałożyć na włosy, pozostawić na 30min, następnie umyć włosy delikatnym szamponem

Przechowywanie:

Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem słonecznym

INCI:

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil

Pojemność:

100ml

Dystrybutor:

INFO-FARM Marcelina Pacula-Staś ul. J. Baildona 24/3, 40-115 Katowice

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Olej rycynowy kosmetyczny nierafinowany 100ml”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.